Oprawa muzyczna i prowadzenie balu – DJ. Atrakcyjne nagrody za najciekawsze przebrania to część atrakcji karnawałowego szaleństwa.
MENU
Dania gorące w bufecie:
Krem pomidorowo – paprykowy z ziołowymi grzaneczkami
Paski polędwiczki wieprzowej podane z sosem tzatzyki
Grillowane fileciki z kurczaka przekładane szpinakiem i suszonymi pomidorami zapiekane pod niebieskim serem
Dorsz w sosie maślanym z prażonymi migdałami
Penne z sosem kurkowym i grillowanymi paskami kurczaka
Grillowane warzywa na ostro, kopytka obsmażane z grillowana cebulką, opiekane ziemniaczki
Krem pomidorowo – paprykowy z ziołowymi grzaneczkami
Paski polędwiczki wieprzowej podane z sosem tzatzyki
Grillowane fileciki z kurczaka przekładane szpinakiem i suszonymi pomidorami zapiekane pod niebieskim serem
Dorsz w sosie maślanym z prażonymi migdałami
Penne z sosem kurkowym i grillowanymi paskami kurczaka
Grillowane warzywa na ostro, kopytka obsmażane z grillowana cebulką, opiekane ziemniaczki
Po północy:
Pikantna zupa gulaszowa z czuszką
Pikantna zupa gulaszowa z czuszką
Dania zimne w bufecie:
Szczupak faszerowany, roladka z łososia z paluszkami krabowymi
Wybór mięs pieczonych i wędzonych / karkówka, schab, boczek /
Pasztet wileński, smalczyk z jabłkiem i czerwonym pieprzem
Sałatka grecka
Sałatka z grillowanymi kawałkami kurczaka, pomidorkami cherry i czosnkowymi grzankami
Sałata z prażonymi pestkami dyni i słonecznika z grillowanym łososiem z ziołowym winegretem
Pikle, sosy, marynaty
Szczupak faszerowany, roladka z łososia z paluszkami krabowymi
Wybór mięs pieczonych i wędzonych / karkówka, schab, boczek /
Pasztet wileński, smalczyk z jabłkiem i czerwonym pieprzem
Sałatka grecka
Sałatka z grillowanymi kawałkami kurczaka, pomidorkami cherry i czosnkowymi grzankami
Sałata z prażonymi pestkami dyni i słonecznika z grillowanym łososiem z ziołowym winegretem
Pikle, sosy, marynaty
Słodki stół:
Szarlotka, malinowa fantazja, ciasto jogurtowe z kremem budyniowym, mus czekoladowy z sosem toffi
Szarlotka, malinowa fantazja, ciasto jogurtowe z kremem budyniowym, mus czekoladowy z sosem toffi
Napoje:
Woda, soki owocowe, kawa i herbata – bez limitu
Woda, soki owocowe, kawa i herbata – bez limitu
1-os. zaproszenie – 100 zł
Karnawałowy Bal Przebierańców
31 stycznia (sobota), godz. 20
Hotel Wileński, Restauracja Wileńska
ul. Knosały 5, Olsztyn
Informacja i rezerwacja:
tel. 89 535 01 22
www.hotelwilenski.pl
Komentarze (0) pokaż wszystkie komentarze w serwisie
Dodaj komentarz Odśwież
Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez