Drogi Czytelniku,

Cieszymy się, że odwiedzasz nasze serwisy internetowe. Nasz zespół redakcyjny cały czas pracuje nad tym, żeby móc dostarczać Ci jeszcze lepsze materiały dziennikarskie i oferować jeszcze lepsze usługi. Abyśmy mogli nadal to robić, potrzebujemy Twojej zgody. Dzięki niej będziemy mogli dostosowywać nasze strony pod Twoje preferencje i potrzeby oraz emitować Ci reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań i zachowań w Internecie. Twoja prywatność i bezpieczeństwo Twoich danych są dla nas niezwykle istotne – nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień. Pamiętaj, że Twoje dane są u nas bezpieczne, a udzieloną zgodę możesz wycofać w każdej chwili zgodnie z naszą Polityką Prywatności.

W JAKIM CELU PRZETWARZAMY TWOJE DANE?

Twoje dane (w tym pliki cookies) wykorzystujemy w celach statystycznych, analitycznych i marketingowych, w tym do badania Twoich zainteresowań i dopasowania do nich reklam na innych stronach www.

KTO JEST ADMINISTRATOREM DANYCH?

Administratorem danych osobowych jest Grupa WM Sp. z o.o.

JAKIE MASZ PRAWA?

Możesz w każdej chwili:

Więcej informacji nt. Twoich danych i naszej troski o nie znajdziesz w Polityce Bezpieczeństwa.

Nie pokazuj więcej tej informacji

Andrzejkowa Noc grozy

2015-11-23 15:26:15 (ost. akt: 2015-11-23 15:26:43)
Andrzejkowa Noc grozy

Autor zdjęcia: Materiały prasowe/Hotel Wileński

Nadchodzi noc pełna grozy, strachu i przerażenia! czeka Was znakomita zabawa z dj-em i wróżka Maria – niecodzienne spotkanie z magią i wiedzą tajemną...

Hotel Wileński w Olsztynie zaprasza na Andrzejki 2015!

Na powitanie:
Krwawą Mary

Kolacja serwowana:
Krem z buraka i fioletowego ziemniaka ze słodką śmietanką i natką pietruszki
Polędwiczka grillowana z suszoną śliwką w sosie śmietanowym z podgrzybkiem podana z puree dyniowo – ziemniaczanym

SŁODKA ATRAKCJA KULINARNA

Dania zimne w bufecie:
Sałata z grillowaną gruszką, kiszonym łososiem i prażonymi pestkami dyni i słonecznika
Sałata z granatem, melonem, mango i dresingiem malinowym
Sałata z kurczakiem, grillowanymi warzywami i sosem jogurtowym
Roladka biszkoptowa ze szpinakiem, kremem chrzanowym, mascarpone i wędzonym łososiem
Mięsa pieczone i wędzone własnego wyrobu (schab, karkówka, pierś z indyka, boczek)
Ryby z wędzarni (sielawa, węgorz, pstrąg), terriny rybne (z dorsza, łososia, szczupaka)
Pasztet wileński, smalec jabłkowy z pieczywem własnego wypieku

Dania gorące w bufecie:
Pierogi z kaczki i gęsi z grillowanymi prawdziwkami
Roladki drobiowe faszerowane szpinakiem i serem blue podane w sosie marchewkowym
Grillowane polędwiczki wieprzowe z warzywami i czarnym sezamem
Goloneczki z indyka w kurkowym sosie z grillowaną fasolką szparagową
Farszynki ziemniaczane z boczkiem i pieczarkami, kopytka z tymiankiem i masłem klarowanym

Słodki stół i napoje:
Ciasto dyniowo – marchewkowe z polewą z daktyli, malinowy serniczek z waniliowym kremem
Brownies z wiśniami i bezowym podpalanym duszkiem, deser kremowy z owocami
Kawa, herbata, woda, soki, napoje wyskokowe

Koszt: 150zł (zaproszenie jednoosobowe)

Hotel Wileński (****) Restauracja Wileńska10-015 Olsztyn, ul. Knosały

Tagi:

Komentarze (0) pokaż wszystkie komentarze w serwisie

Dodaj komentarz Odśwież

Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez FB