Nadchodzi noc pełna grozy, strachu i przerażenia! czeka Was znakomita zabawa z dj-em i wróżka Maria – niecodzienne spotkanie z magią i wiedzą tajemną...
Hotel Wileński w Olsztynie zaprasza na Andrzejki 2015!
Na powitanie:
Krwawą Mary
Krwawą Mary
Kolacja serwowana:
Krem z buraka i fioletowego ziemniaka ze słodką śmietanką i natką pietruszki
Polędwiczka grillowana z suszoną śliwką w sosie śmietanowym z podgrzybkiem podana z puree dyniowo – ziemniaczanym
SŁODKA ATRAKCJA KULINARNA
Dania zimne w bufecie:
Sałata z grillowaną gruszką, kiszonym łososiem i prażonymi pestkami dyni i słonecznika
Sałata z granatem, melonem, mango i dresingiem malinowym
Sałata z kurczakiem, grillowanymi warzywami i sosem jogurtowym
Roladka biszkoptowa ze szpinakiem, kremem chrzanowym, mascarpone i wędzonym łososiem
Mięsa pieczone i wędzone własnego wyrobu (schab, karkówka, pierś z indyka, boczek)
Ryby z wędzarni (sielawa, węgorz, pstrąg), terriny rybne (z dorsza, łososia, szczupaka)
Pasztet wileński, smalec jabłkowy z pieczywem własnego wypieku
Krem z buraka i fioletowego ziemniaka ze słodką śmietanką i natką pietruszki
Polędwiczka grillowana z suszoną śliwką w sosie śmietanowym z podgrzybkiem podana z puree dyniowo – ziemniaczanym
SŁODKA ATRAKCJA KULINARNA
Dania zimne w bufecie:
Sałata z grillowaną gruszką, kiszonym łososiem i prażonymi pestkami dyni i słonecznika
Sałata z granatem, melonem, mango i dresingiem malinowym
Sałata z kurczakiem, grillowanymi warzywami i sosem jogurtowym
Roladka biszkoptowa ze szpinakiem, kremem chrzanowym, mascarpone i wędzonym łososiem
Mięsa pieczone i wędzone własnego wyrobu (schab, karkówka, pierś z indyka, boczek)
Ryby z wędzarni (sielawa, węgorz, pstrąg), terriny rybne (z dorsza, łososia, szczupaka)
Pasztet wileński, smalec jabłkowy z pieczywem własnego wypieku
Dania gorące w bufecie:
Pierogi z kaczki i gęsi z grillowanymi prawdziwkami
Roladki drobiowe faszerowane szpinakiem i serem blue podane w sosie marchewkowym
Grillowane polędwiczki wieprzowe z warzywami i czarnym sezamem
Goloneczki z indyka w kurkowym sosie z grillowaną fasolką szparagową
Farszynki ziemniaczane z boczkiem i pieczarkami, kopytka z tymiankiem i masłem klarowanym
Pierogi z kaczki i gęsi z grillowanymi prawdziwkami
Roladki drobiowe faszerowane szpinakiem i serem blue podane w sosie marchewkowym
Grillowane polędwiczki wieprzowe z warzywami i czarnym sezamem
Goloneczki z indyka w kurkowym sosie z grillowaną fasolką szparagową
Farszynki ziemniaczane z boczkiem i pieczarkami, kopytka z tymiankiem i masłem klarowanym
Słodki stół i napoje:
Ciasto dyniowo – marchewkowe z polewą z daktyli, malinowy serniczek z waniliowym kremem
Brownies z wiśniami i bezowym podpalanym duszkiem, deser kremowy z owocami
Kawa, herbata, woda, soki, napoje wyskokowe
Ciasto dyniowo – marchewkowe z polewą z daktyli, malinowy serniczek z waniliowym kremem
Brownies z wiśniami i bezowym podpalanym duszkiem, deser kremowy z owocami
Kawa, herbata, woda, soki, napoje wyskokowe
Koszt: 150zł (zaproszenie jednoosobowe)
Hotel Wileński (****) Restauracja Wileńska10-015 Olsztyn, ul. Knosały
Komentarze (0) pokaż wszystkie komentarze w serwisie
Dodaj komentarz Odśwież
Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez![FB](/i/icons/fb.png)