Jeśli lubisz dobrą muzykę, zagraną na wysokim poziomie, chcesz bawić się z KORZUHEM - znanym olsztyńskim cover band’em, zapraszamy 6 lutego 2016 roku do Hotelu Kur.
Mile widziane przebranie karnawałowe.
W programie:
- występ zespołu KORZUH,
- wyśmienite jedzenie,
- fotobudka.
- wyśmienite jedzenie,
- fotobudka.
Zaczynamy o godzinie 19.00
Menu:
BUFET GORĄCY:
- zupa warmińska z klopsikami
- udo trybowane z warzywami
- dorsz w sosie z boczniaków
- pieczeń wieprzowa w sosie z trawy żubrowej
- miks domowych pierogów
- warzywa grillowane
- kasza pęczak z grzybami leśnymi
- ryż z warzywami
- kopytka
- świeże surówki
- udo trybowane z warzywami
- dorsz w sosie z boczniaków
- pieczeń wieprzowa w sosie z trawy żubrowej
- miks domowych pierogów
- warzywa grillowane
- kasza pęczak z grzybami leśnymi
- ryż z warzywami
- kopytka
- świeże surówki
Na drugi głód:
- barszcz z pasztecikiem
- barszcz z pasztecikiem
ZIMNY BUFET
- pstrągi wędzone
- mięsa pieczone
- gravlax z łososia
- roladki śledziowe
- marynaty z własnej spiżarni
- pasztet z konfitura z czerwonej cebuli
- carpaccio z marynowanej słoniny
- smalczyk z majerankiem, jabłkiem i żubrówką
- sałata z polędwiczką wieprzową, suszonymi pomidorami i żurawiną
- sałatka z burakami i serem kozim
- sałata grecka z oliwkami i fetą
- pstrągi wędzone
- mięsa pieczone
- gravlax z łososia
- roladki śledziowe
- marynaty z własnej spiżarni
- pasztet z konfitura z czerwonej cebuli
- carpaccio z marynowanej słoniny
- smalczyk z majerankiem, jabłkiem i żubrówką
- sałata z polędwiczką wieprzową, suszonymi pomidorami i żurawiną
- sałatka z burakami i serem kozim
- sałata grecka z oliwkami i fetą
BUFET DESEROWY
- owoce sezonowe
- faworki, pączusie, sernik
- owoce sezonowe
- faworki, pączusie, sernik
NAPOJE BEZ LIMITU
- soki, napoje gazowane
- kawa herbata
- soki, napoje gazowane
- kawa herbata
ALKOHOL WŁASNY LUB ZAKUPIONY W PROMOCYJNEJ CENIE, W BARZE HOTELOWYM
Koszt: 119 zł/os.
Hotel Kur
ul. Bałtycka 89, Olsztyn
ul. Bałtycka 89, Olsztyn
Komentarze (0) pokaż wszystkie komentarze w serwisie
Dodaj komentarz Odśwież
Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez