Drogi Czytelniku,

Cieszymy się, że odwiedzasz nasze serwisy internetowe. Nasz zespół redakcyjny cały czas pracuje nad tym, żeby móc dostarczać Ci jeszcze lepsze materiały dziennikarskie i oferować jeszcze lepsze usługi. Abyśmy mogli nadal to robić, potrzebujemy Twojej zgody. Dzięki niej będziemy mogli dostosowywać nasze strony pod Twoje preferencje i potrzeby oraz emitować Ci reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań i zachowań w Internecie. Twoja prywatność i bezpieczeństwo Twoich danych są dla nas niezwykle istotne – nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień. Pamiętaj, że Twoje dane są u nas bezpieczne, a udzieloną zgodę możesz wycofać w każdej chwili zgodnie z naszą Polityką Prywatności.

W JAKIM CELU PRZETWARZAMY TWOJE DANE?

Twoje dane (w tym pliki cookies) wykorzystujemy w celach statystycznych, analitycznych i marketingowych, w tym do badania Twoich zainteresowań i dopasowania do nich reklam na innych stronach www.

KTO JEST ADMINISTRATOREM DANYCH?

Administratorem danych osobowych jest Grupa WM Sp. z o.o.

JAKIE MASZ PRAWA?

Możesz w każdej chwili:

Więcej informacji nt. Twoich danych i naszej troski o nie znajdziesz w Polityce Bezpieczeństwa.

Nie pokazuj więcej tej informacji

Zabawa karnawałowa w Hotelu Kur

2016-01-19 08:30:25 (ost. akt: 2016-01-19 09:22:07)
Inne Hotel Kur 6 lutego 2016
Zabawa karnawałowa w Hotelu Kur

Autor zdjęcia: Mat. prasowe organizatora

Jeśli lubisz dobrą muzykę, zagraną na wysokim poziomie, chcesz bawić się z KORZUHEM - znanym olsztyńskim cover band’em, zapraszamy 6 lutego 2016 roku do Hotelu Kur.

Mile widziane przebranie karnawałowe.


W programie:

- występ zespołu KORZUH,
- wyśmienite jedzenie,
- fotobudka.

Zaczynamy o godzinie 19.00

Menu:

BUFET GORĄCY:

- zupa warmińska z klopsikami
- udo trybowane z warzywami
- dorsz w sosie z boczniaków
- pieczeń wieprzowa w sosie z trawy żubrowej
- miks domowych pierogów
- warzywa grillowane
- kasza pęczak z grzybami leśnymi
- ryż z warzywami
- kopytka
- świeże surówki

Na drugi głód:
- barszcz z pasztecikiem

ZIMNY BUFET
- pstrągi wędzone
- mięsa pieczone
- gravlax z łososia
- roladki śledziowe
- marynaty z własnej spiżarni
- pasztet z konfitura z czerwonej cebuli
- carpaccio z marynowanej słoniny
- smalczyk z majerankiem, jabłkiem i żubrówką
- sałata z polędwiczką wieprzową, suszonymi pomidorami i żurawiną
- sałatka z burakami i serem kozim
- sałata grecka z oliwkami i fetą

BUFET DESEROWY
- owoce sezonowe
- faworki, pączusie, sernik

NAPOJE BEZ LIMITU
- soki, napoje gazowane
- kawa herbata

ALKOHOL WŁASNY LUB ZAKUPIONY W PROMOCYJNEJ CENIE, W BARZE HOTELOWYM

Koszt: 119 zł/os.

Hotel Kur
ul. Bałtycka 89, Olsztyn

Komentarze (0) pokaż wszystkie komentarze w serwisie

Dodaj komentarz Odśwież

Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez FB