Drogi Czytelniku,

Cieszymy się, że odwiedzasz nasze serwisy internetowe. Nasz zespół redakcyjny cały czas pracuje nad tym, żeby móc dostarczać Ci jeszcze lepsze materiały dziennikarskie i oferować jeszcze lepsze usługi. Abyśmy mogli nadal to robić, potrzebujemy Twojej zgody. Dzięki niej będziemy mogli dostosowywać nasze strony pod Twoje preferencje i potrzeby oraz emitować Ci reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań i zachowań w Internecie. Twoja prywatność i bezpieczeństwo Twoich danych są dla nas niezwykle istotne – nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień. Pamiętaj, że Twoje dane są u nas bezpieczne, a udzieloną zgodę możesz wycofać w każdej chwili zgodnie z naszą Polityką Prywatności.

W JAKIM CELU PRZETWARZAMY TWOJE DANE?

Twoje dane (w tym pliki cookies) wykorzystujemy w celach statystycznych, analitycznych i marketingowych, w tym do badania Twoich zainteresowań i dopasowania do nich reklam na innych stronach www.

KTO JEST ADMINISTRATOREM DANYCH?

Administratorem danych osobowych jest Grupa WM Sp. z o.o.

JAKIE MASZ PRAWA?

Możesz w każdej chwili:

Więcej informacji nt. Twoich danych i naszej troski o nie znajdziesz w Polityce Bezpieczeństwa.

Nie pokazuj więcej tej informacji

Walentynki w Hotelu Kur

2016-02-03 00:52:18 (ost. akt: 2016-02-09 08:33:54) Artykuł sponsorowany
Walentynki w Hotelu Kur

Autor zdjęcia: Mat. organizatora

Wielkimi krokami zbliżają się HoteLove Walentynki w naszym Hotelu! Zapraszamy do rezerwacji stolików na tę wyjątkową kolację.

Zadbaliśmy o każdy szczegół i o te najbardziej wymagające podniebienia komponując menu. U nas Walentynki trwają dwa dni!

Przystawki
-Tatar wołowy z dodatkami,
-Tatar z łososia,
-Tatar z przegrzebków

Zupa
- Rosół z perliczki z kluskami
lub
-Krem parmentier porowo-ziemniaczany z chipsem z boczku

Danie główne
- Stek z antrykotu z puree z pieczonym czosnkiem
z grillowanymi warzywami z sosem rozmarynowo- balsamicznym,
lub
-Sandacz z kaszą jaglaną i ciepłą sałatką z jarmużu
z sosem cytrynowo- szafranowym

Deser:
- Czekoladowe Mille-Feuille z kokosową pianką i galaretką z mango

Do kolacji podamy kieliszek wina białego lub czerwonego.

Koszt 130zł/para.

Rezerwacje
89-521-47-00
recepcja@hotelkur.pl


Komentarze (0) pokaż wszystkie komentarze w serwisie

Dodaj komentarz Odśwież

Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez FB