Wielkimi krokami zbliżają się HoteLove Walentynki w naszym Hotelu! Zapraszamy do rezerwacji stolików na tę wyjątkową kolację.
Zadbaliśmy o każdy szczegół i o te najbardziej wymagające podniebienia komponując menu. U nas Walentynki trwają dwa dni!
Przystawki
-Tatar wołowy z dodatkami,
-Tatar z łososia,
-Tatar z przegrzebków
-Tatar wołowy z dodatkami,
-Tatar z łososia,
-Tatar z przegrzebków
Zupa
- Rosół z perliczki z kluskami
lub
-Krem parmentier porowo-ziemniaczany z chipsem z boczku
- Rosół z perliczki z kluskami
lub
-Krem parmentier porowo-ziemniaczany z chipsem z boczku
Danie główne
- Stek z antrykotu z puree z pieczonym czosnkiem
z grillowanymi warzywami z sosem rozmarynowo- balsamicznym,
lub
-Sandacz z kaszą jaglaną i ciepłą sałatką z jarmużu
z sosem cytrynowo- szafranowym
- Stek z antrykotu z puree z pieczonym czosnkiem
z grillowanymi warzywami z sosem rozmarynowo- balsamicznym,
lub
-Sandacz z kaszą jaglaną i ciepłą sałatką z jarmużu
z sosem cytrynowo- szafranowym
Deser:
- Czekoladowe Mille-Feuille z kokosową pianką i galaretką z mango
- Czekoladowe Mille-Feuille z kokosową pianką i galaretką z mango
Do kolacji podamy kieliszek wina białego lub czerwonego.
Koszt 130zł/para.
Rezerwacje
89-521-47-00
recepcja@hotelkur.pl
Komentarze (0) pokaż wszystkie komentarze w serwisie
Dodaj komentarz Odśwież
Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez