19 marca 2016r. Restauracja Era Smaku zaprasza na Wielkanocne warsztaty kulinarne w nowoczesnym wydaniu prowadzone przez Szefa Kuchni Piotra Stankiewicza.
Uczestnicy będą mieli okazję przygotować dania naszej tradycyjnej kuchni w lekko odświeżonym wydaniu. W programie warsztatów Szef Kuchni zaplanował:
- klasyczne potrawy wielkanocne: zakwasy na żur, barszcz biały;
- atrakcyjne przygotowanie i podanie jajek;
- pieczone mięsa: rolady, sztufada, pieczona kaczka z jabłkami;
- paschy, baby i mazurków wielkanocnych.
- atrakcyjne przygotowanie i podanie jajek;
- pieczone mięsa: rolady, sztufada, pieczona kaczka z jabłkami;
- paschy, baby i mazurków wielkanocnych.
Podczas warsztatów dowiedzą się Państwo, jak krok po kroku przygotować te dania, aby zachwycały swoim smakiem i aromatem, jak i prezencją na talerzu. Dzięki temu będą mogli je Państwo później przyrządzić we własnym domu.
Wielkanocne Warsztaty z Szefem Kuchni odbywają się 19.03.2016r. w godz. 10.00-16.00
*** warsztaty odbywają się przy min. 10 osobach
* Zapewniamy produkty oraz własnoręczne wykonie dania z możliwością zabrania go do domu. Dla każdego uczestnika fartuch kucharski GRATIS!
=> koszt 170zł od osoby
Start
19.03.2016r. godzina 10.00-16.00
19.03.2016r. godzina 10.00-16.00
Zapisy i informacje:
Edyta Łukaszewska,
Manager ds. gastronomii i sprzedaży imprez
Tel. 887 87 87 50
restauracja@eranova.pl
Edyta Łukaszewska,
Manager ds. gastronomii i sprzedaży imprez
Tel. 887 87 87 50
restauracja@eranova.pl
Komentarze (0) pokaż wszystkie komentarze w serwisie
Dodaj komentarz Odśwież
Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez