Tym razem olsztyński Spichlerz (ul. Piastowska 13) nowy cykl: "Filmowego Spichlerza" rozpoczyna od projekcji obrazu "Robaki" Andreasa Johnsena. Spotkania filmowe będą odbywały się zawsze w trzeci czwartek miesiąca w sali na III piętrze. Filmy — głównie dokumentalne — będą poruszały aktualne problemy, ważne, nierzadko kontrowersyjne.
Filmowy Spichlerz: "Robaki"
2020-01-15 08:31:21 (ost. akt: 2020-01-15 08:33:37)
Kultura 16 stycznia 2020
W luźnej, nieformalnej atmosferze, przy kawie, herbacie i przekąsce, widzowie będą oglądali filmy i dyskutowali. Jak piszą organizatorzy: "Na pierwszy ogień: dyskusja z udziałem prof. Stanisława Czachorowskiego (biolog, entomolog, ekolog i popularyzator nauki) oraz Alicji i Tomasza Derdoń (właściciele kawiarnia "Moja" Dąbrowszczaków). A na deser absolutny hit dla odważnych: ciastka z robakami!
Zapraszamy 16 stycznia, początek o godz. 18.00.
Zobacz także
- Znany aktor stanie przed sądem - oskarżyły go dwie kobiety
- Zaskakujące oświadczenie twórców Jamesa Bonda. Koniec pewnej epoki
- Wigilia w polskim filmie to nie tylko komedie romantyczne - są dramaty, kryminały, a nawet thriller
- To ona wcieli się w Janis Joplin w jej filmowej biografii
- Gwiazdy filmu "Skołowani" na inauguracji Kina Letniego
- piątek 5
- sobota 6
- niedziela 7
- poniedziałek 8
- wtorek 9
- środa 10
- czwartek 11
Brak wydarzeń tego dnia
Najnowsze artykuły
- Hit wnętrzarski 2025 - musisz to zobaczyć!
- Szampon do włosów kręconych – jak znaleźć ten idealny?
- Znużeni domową codziennością? Nadciąga wyjątkowa okazja, by spróbować przepysznych dań z różnych zakątków świata. Festiwal Smaków Food Trucków powraca do Braniewa.
- Rower. Szutry. Niezwykłe widoki. Przygoda!
- Zawsze gotowi, zawsze blisko – również, by chronić środowisko
Najpopularniejsze artykuły
Masz ciekawą informację o wydarzeniu, którego nie ma na stronie? Wyślij mail na internet@gazetaolsztynska.pl
Reklama: tel: 089 539-77-38, e-mail: reklama@orientacja.pl



Komentarze (0) pokaż wszystkie komentarze w serwisie
Dodaj komentarz Odśwież
Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez