Drogi Czytelniku,

Cieszymy się, że odwiedzasz nasze serwisy internetowe. Nasz zespół redakcyjny cały czas pracuje nad tym, żeby móc dostarczać Ci jeszcze lepsze materiały dziennikarskie i oferować jeszcze lepsze usługi. Abyśmy mogli nadal to robić, potrzebujemy Twojej zgody. Dzięki niej będziemy mogli dostosowywać nasze strony pod Twoje preferencje i potrzeby oraz emitować Ci reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań i zachowań w Internecie. Twoja prywatność i bezpieczeństwo Twoich danych są dla nas niezwykle istotne – nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień. Pamiętaj, że Twoje dane są u nas bezpieczne, a udzieloną zgodę możesz wycofać w każdej chwili zgodnie z naszą Polityką Prywatności.

W JAKIM CELU PRZETWARZAMY TWOJE DANE?

Twoje dane (w tym pliki cookies) wykorzystujemy w celach statystycznych, analitycznych i marketingowych, w tym do badania Twoich zainteresowań i dopasowania do nich reklam na innych stronach www.

KTO JEST ADMINISTRATOREM DANYCH?

Administratorem danych osobowych jest Grupa WM Sp. z o.o.

JAKIE MASZ PRAWA?

Możesz w każdej chwili:

Więcej informacji nt. Twoich danych i naszej troski o nie znajdziesz w Polityce Bezpieczeństwa.

Nie pokazuj więcej tej informacji

Finał regionalny konkursów „Smak Warmii Mazur i Powiśla”

2015-08-17 15:21:13 (ost. akt: 2015-08-17 15:23:27)
Inne 23 sierpnia 2015
Finał regionalny konkursów „Smak Warmii Mazur i Powiśla”

Autor zdjęcia: mat. organizatora

Zapraszamy na finał regionalny konkursów „Smak Warmii Mazur i Powiśla”, który odbędzie się 23 sierpnia przy ul. Powstańców Warszawy w Lidzbarku Warmińskim. Jury, pod przewodnictwem Grzegorza Russaka, wyłoni najlepszą regionalną potrawę 2015 roku, zarówno w kategorii kucharze zawodowi jak i amatorzy.

W konkursie „Na najlepszy produkt regionalny” do rywalizacji staną natomiast wytwórcy produktów prezentując:

- produkty regionalne pochodzenia zwierzęcego, w tym m.in.: produkty i przetwory mięsne, produkty i przetwory z ryb, produkty i przetwory mleczarskie oraz miody

- produkty regionalne pochodzenia roślinnego i produkty z grzybami, w tym: przetwory owocowe i warzywne (także napoje bezalkoholowe), produkty zbożowe
i cukiernicze oraz z grzybami

- regionalne napoje alkoholowe

Do udziału w tym konkursie zapraszamy również przedsiębiorców, rzemieślników, gospodarstwa agroturystyczne, szkoły, osoby fizyczne oraz organizacje zrzeszające osoby fizyczne, w tym koła gospodyń wiejskich z terenu naszego województwa.

Regionalne produkty będą do nabycia podczas organizowanego w trakcie trwania imprezy „Kiermaszu żywności naturalnej, tradycyjnej i regionalnej” pochodzącej od członków sieci „Dziedzictwo Kulinarne Warmia Mazury Powiśle”.

Organizatorem wydarzenia jest Samorząd Województwa Warmińsko – Mazurskiego oraz Gmina Miejska Lidzbark Warmiński.

Komentarze (0) pokaż wszystkie komentarze w serwisie

Dodaj komentarz Odśwież

Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez FB