Zapraszamy na przerażająco dobrą imprezę andrzejkową!
W programie:
ZNAKOMITA ZABAWA Z DJ-EM
WRÓŻKA MARIA – NIECODZIENNE SPOTKANIE Z MAGIĄ I WIEDZĄ TAJEMNĄ
WRÓŻKA MARIA – NIECODZIENNE SPOTKANIE Z MAGIĄ I WIEDZĄ TAJEMNĄ
Na powitanie:
Krwawa Mary
Krwawa Mary
Kolacja serwowana:
Krem z buraka i fioletowego ziemniaka ze słodką śmietanką i natką pietruszki
Polędwiczka grillowana z suszoną śliwką w sosie śmietanowym z podgrzybkiem podana z puree dyniowo – ziemniaczanym
SŁODKA ATRAKCJA KULINARNA
Krem z buraka i fioletowego ziemniaka ze słodką śmietanką i natką pietruszki
Polędwiczka grillowana z suszoną śliwką w sosie śmietanowym z podgrzybkiem podana z puree dyniowo – ziemniaczanym
SŁODKA ATRAKCJA KULINARNA
Dania zimne w bufecie:
Sałata z grillowaną gruszką, kiszonym łososiem i prażonymi pestkami dyni i słonecznika
Sałata z granatem, melonem, mango i dresingiem malinowym
Sałata z kurczakiem, grillowanymi warzywami i sosem jogurtowym
Roladka biszkoptowa ze szpinakiem, kremem chrzanowym, mascarpone i wędzonym łososiem
Mięsa pieczone i wędzone własnego wyrobu (schab, karkówka, pierś z indyka, boczek)
Ryby z wędzarni (sielawa, węgorz, pstrąg), terriny rybne (z dorsza, łososia, szczupaka)
Pasztet wileński, smalec jabłkowy z pieczywem własnego wypieku
Sałata z grillowaną gruszką, kiszonym łososiem i prażonymi pestkami dyni i słonecznika
Sałata z granatem, melonem, mango i dresingiem malinowym
Sałata z kurczakiem, grillowanymi warzywami i sosem jogurtowym
Roladka biszkoptowa ze szpinakiem, kremem chrzanowym, mascarpone i wędzonym łososiem
Mięsa pieczone i wędzone własnego wyrobu (schab, karkówka, pierś z indyka, boczek)
Ryby z wędzarni (sielawa, węgorz, pstrąg), terriny rybne (z dorsza, łososia, szczupaka)
Pasztet wileński, smalec jabłkowy z pieczywem własnego wypieku
Dania gorące w bufecie:
Pierogi z kaczki i gęsi z grillowanymi prawdziwkami
Roladki drobiowe faszerowane szpinakiem i serem blue podane w sosie marchewkowym
Grillowane polędwiczki wieprzowe z warzywami i czarnym sezamem
Goloneczki z indyka w kurkowym sosie z grillowaną fasolką szparagową
Farszynki ziemniaczane z boczkiem i pieczarkami, kopytka z tymiankiem i masłem klarowanym
Pierogi z kaczki i gęsi z grillowanymi prawdziwkami
Roladki drobiowe faszerowane szpinakiem i serem blue podane w sosie marchewkowym
Grillowane polędwiczki wieprzowe z warzywami i czarnym sezamem
Goloneczki z indyka w kurkowym sosie z grillowaną fasolką szparagową
Farszynki ziemniaczane z boczkiem i pieczarkami, kopytka z tymiankiem i masłem klarowanym
Słodki stół i napoje:
Ciasto dyniowo – marchewkowe z polewą z daktyli, malinowy serniczek z waniliowym kremem
Brownies z wiśniami i bezowym podpalanym duszkiem, deser kremowy z owocami
Kawa, herbata, woda, soki, trunki wyskokowe
Ciasto dyniowo – marchewkowe z polewą z daktyli, malinowy serniczek z waniliowym kremem
Brownies z wiśniami i bezowym podpalanym duszkiem, deser kremowy z owocami
Kawa, herbata, woda, soki, trunki wyskokowe
1-osobowe zaproszenie - 150 zł
Zapraszamy 28 listopada o godz. 20:00
Hotel Wileński ( **** ) Restauracja Wileńska
10-015 Olsztyn, ul. Knosały 5
Tel. 89 535 01 22, www.hotelwilenski.pl
10-015 Olsztyn, ul. Knosały 5
Tel. 89 535 01 22, www.hotelwilenski.pl
Komentarze (2) pokaż wszystkie komentarze w serwisie
Dodaj komentarz Odśwież
Zacznij od: najciekawszych najstarszych najnowszych
Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez
Moherowa Siekiera z Zatorza #1846478 | 88.156.*.* 30 paź 2015 12:19
Jakim debilem trzeba być by taką imprezę w ymyślić . A gwiazdy dawida i półksiężyce będą ?
! odpowiedz na ten komentarz
olsztyn #1844557 | 88.156.*.* 28 paź 2015 10:27
halołynowa błazenada,,,
Ocena komentarza: warty uwagi (1) ! odpowiedz na ten komentarz