Drogi Czytelniku,

Cieszymy się, że odwiedzasz nasze serwisy internetowe. Nasz zespół redakcyjny cały czas pracuje nad tym, żeby móc dostarczać Ci jeszcze lepsze materiały dziennikarskie i oferować jeszcze lepsze usługi. Abyśmy mogli nadal to robić, potrzebujemy Twojej zgody. Dzięki niej będziemy mogli dostosowywać nasze strony pod Twoje preferencje i potrzeby oraz emitować Ci reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań i zachowań w Internecie. Twoja prywatność i bezpieczeństwo Twoich danych są dla nas niezwykle istotne – nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień. Pamiętaj, że Twoje dane są u nas bezpieczne, a udzieloną zgodę możesz wycofać w każdej chwili zgodnie z naszą Polityką Prywatności.

W JAKIM CELU PRZETWARZAMY TWOJE DANE?

Twoje dane (w tym pliki cookies) wykorzystujemy w celach statystycznych, analitycznych i marketingowych, w tym do badania Twoich zainteresowań i dopasowania do nich reklam na innych stronach www.

KTO JEST ADMINISTRATOREM DANYCH?

Administratorem danych osobowych jest Grupa WM Sp. z o.o.

JAKIE MASZ PRAWA?

Możesz w każdej chwili:

Więcej informacji nt. Twoich danych i naszej troski o nie znajdziesz w Polityce Bezpieczeństwa.

Nie pokazuj więcej tej informacji

Atrakcje kulinarne z Okrasą

2017-04-19 13:56:55 (ost. akt: 2017-04-19 13:57:41)
Inne 25 kwietnia 2017 - 26 kwietnia 2017
Atrakcje kulinarne z Okrasą

Autor zdjęcia: Mat. organizatora

W dniach 25-26 kwietnia w centrum targowo-konferencyjnym Expo Mazury w Ostródzie odbędą się targi Mazury HoReCa 2017. Pierwsza edycja z udziałem uznanych kucharzy i młodych talentów kulinarnych odbyła się w maju 2016 roku, gromadząc 120 wystawców i 50 profesjonalnych kupujących.

Tym, co wyróżnia targi Mazury HoReCa spośród innych wydarzeń w branży hotelarsko-gastronomicznej jest Program Hosted Buyers, do którego zapraszani są profesjonalni kupujący z całej Polski. W drugiej edycji program został rozszerzony, z wystawcami spotka się stu profesjonalnych kupujących.

Nowością w drugiej edycji wydarzenia jest poszerzenie hotelarsko-gastronomicznej tematyki o branżę piekarską, cukierniczą i lodziarską.

Nie zabraknie także konkursów kulinarnych dla profesjonalistów i szkół gastronomicznych – zapisy uczestników już trwają. Zielona Budka Master Challenge to druga edycja konkursu na kreatywny deser lodowy organizowana pod patronatem merytorycznym Klubu Fundacji Szefów Kuchni. Uczniowie zmierzą się też w konkursie „Drób na Polskim Stole”, którego tematem będzie filet z kaczki i dowolne podroby, a profesjonalni kucharze będą walczyć w konkursie „Gęsina w Restauracji”, przygotowując potrawy z uda gęsiego i gęsiej wątróbki.

Targi poprowadzi jeden z najbardziej rozpoznawalnych szefów kuchni w Polsce – Karol Okrasa. W strefie live cooking będzie można obejrzeć pokazy kulinarne znanych kucharzy – Patryka Dziamskiego, Tomasza Purola, Moniki Ignaciuk, Macieja Rosińskiego, Ernesta Jagodzińskiego, Łukasza Konika, Mariusza Pieterwasa.

Więcej informacji na stronie www.mazuryhoreca.pl.

Komentarze (0) pokaż wszystkie komentarze w serwisie

Dodaj komentarz Odśwież

Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez FB